Известие

Collapse
No announcement yet.

маслото излиза през ауспуха

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• маслото излиза през ауспуха

Колата си беше всичко на 6.След смяната на маслото (сложих селениа 20к 10в 40) и на филтъра,за почна да ми изкарва масло през ауспуха
    Не е много но на пипане с пръст си личи че е масло.Каква може да е причината ?
    Извинявам се ако се е повторила темата да се изтрие
    145 junior 1.4 16v 98
    KARANJETO E NAYKA !!

Сегменти? Моя съвет е да не караш колата, направо в сервиза!
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=17768
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

по4исти отдушника на картера сега е студено и конденза когато замръзне става на тапа и вси4кото налягане избива от дет му скимне най ве4е прес сегментите и семерингите и тогава се хвърляй на сегменти и про4ие ремонти... сигур ли е 4е маслото е 4итаво което, си налял още 1 ми хумва ако не ти работи термостата както трябва двигателят работи принудитело с по голяма порция бензин като е пове4е не се доизгаря и прави същото тоест суров бензин в аспуха + нагар става емулсия подобна на маслото ма катранено 4ерно
        Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

re

Мерси за съветите.Маслото на 100 % съм сигурен че е селениа 20к 10в 40.Смятам да послушам viper70 и на първо време ще сменя термостата,и се надявам това да е причината.Щото сам и навартял и кам 2000 км след смяната,довечера ще я карам на маистор да я излекува.Не че има свестни маистори в дупница, от там от кадето сам ама няма начин
          145 junior 1.4 16v 98
          KARANJETO E NAYKA !!

Comment

Working...
          X